Header Image

Appelpop 2021

Onder voorbehoud wordt Appelpop 2021 georganiseerd op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021

Appelpop is een gratis toegankelijk festival op de Waalkade in Tiel. Het is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid. Elk tweede weekend van september is het voor veel bezoekers dé afsluiter van het festivalseizoen. Op vrijdag 10 september en zaterdag 11 september 2021 vindt de 29e gratis editie plaats.

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Naast muziek op de podia en een festivalmarkt zijn er ook diverse andere acts te vinden zoals een Silent Disco en een grote vrijdagmiddagborrel.

OVERNACHTEN

Het festival vindt plaats op de Waalkade, gelegen tussen de rivier en de binnenstad van Tiel. Op het terrein van Appelpop is daarom geen plaats om te overnachten. Buiten de stad zijn er campings beschikbaar. In het verleden reden er pendelbussen tussen het festivalterrein en de campings. Uiteraard kan je ook je fiets meenemen en naar een camping fietsen.

Let op!
De campings staan los van de organisatie van Appelpop en zijn geen officieel onderdeel van het festival. 

Voor meer info: Home – Appelpop Tiel

Top