“ROB ORLEMANS & HALF PAST MIDNIGHT”

De Nederlandse blues-rock formatie Rob Orlemans & Half Past Midnight behoort tot de top van het blues en rock genre. Het power trio is met grote regelmaat te vinden op diverse nationale en internationale podia o.a.in de Usa waar ook al twee albums zijn opgenomen. De band krijgt niet alleen keer op keer lovende kritieken van zowel de Nederlandse als buitenlandse media maar laat ook het publiek laaiend enthousiast achter.

Rob Orlemans is zonder meer het “gezicht” van de band. Met zijn kenmerkende stijl wordt hij een van de beste blues-rock gitaristen genoemd.

Zijn ietwat doorleefd stemgeluid en enerverend gitaarwerk is ieder optreden weer een ware happening.

De line up van de band bestaat uit Piet Tromp op Bas, Ernst van Ee op Drums (Highway Chile,Vengeance,Lana Lane) en Rob Orlemans op gitaar en zang.

Met deze stevige ritmesectie creëert Orlemans een band die vanaf de eerste minuut vol energie uit de startblokken schiet en garant staat voor  een spetterende performance.

Het laatst verschenen album “Highway Of Love” bevat aanstekelijke goed doordachte songs met veel rock en blues invloeden en krijgt internationaal fantastische recencies en is inmiddels buiten Europa ook in USA en Japan uitgebracht

Momenteel werkt Rob Orlemans af en toe samen met Michael Katon (Knock Out Boogie Tour)en was oa ook te zien op de mainstage van Ribs en Blues. Nieuw Album: Katon & Orlemans “LIVE K.O.”

Bandsite:       www.halfpastmidnight.nl  en/of  www.roborlemans.com

Orlemans blijft de bluesrock trouw >>Top