16 juni – 18 juni Kampeer Bluesweekend
Kampeer arrangement  voor 2 overnachtingen en  optredens van:
16 juni Down by The Jetty en 17 juni Ralph de Jong
De optredens zijn van 19.00 uur tot 22.00 uur.
Na de optredens gezellig bij het kampvuur na chillen.

€50,00 per persoon

 

16 juni optreden Down by the Jetty

*Down by the Jetty*
Een energieke, door de Britse pub rock scene beïnvloedde, Rhythm and Blues band met de ‘Feelgood Factor’.
Deze 4 ervaren muzikanten hebben elkaar via een omweg, van blues, rock tot rock & roll en Nederlandstalige formaties, in deze bezetting gevonden. Sinds februari 2016 delen ze hun passie voor de pub rock via diverse podia in het land.

*Rhythm and blues met een randje #pubrock*
Down by the Jetty sleurt je mee naar de pub rock scene van de jaren zeventig. Daar waar het, in de Hope and Anchor pub in London, allemaal begon. Terwijl grote bands bakken met geld uitgaven aan duur geproduceerde opnames was de pub rock een muziekbeweging die stond voor live spelen zonder toeters en bellen.
Ondanks dat de pub rock periode van korte duur was, 1970 tot 1977, is de periode kenmerkend geweest voor veel Britse bands zoals o.a; Dr. Feelgood, Rockpile, Mickey Jupp, The Count Bishops, Ducks DeLuxe en anderen. Later in de jaren zeventig is hier de punk rock uit voortgekomen. Maar Down by the Jetty blijft dicht bij de Rhythm and Blues met dat pub rock randje.

17 juni optreden Ralph de Jong

Hij werd in 2004 ontdekt door Harry Muskee van Cuby and the Blizzards die hem uitnodigde als zijn voorprogramma van 2006 tot 2008, ook speelde hij in 2007 in het voorprogramma van Normaal en in 2001 in het voorprogramma van Peter Green.

Zijn eerste band vormde hij in 1992 samen met Harmen Fraanje: The Blue Band, daarna volgden The Three Nobody’s en de The Furious Freaking Dales. In 2010 ontstond Ralph de Jongh & Crazy Hearts met gitarist Christof Bauwens, bassist Jasper Mortier, drummer Marcel Wolthof, saxofonist en percussionist Arend Bouwmeester en toetsenist Bas Mulder. De Ralph de Jongh Band bestaat uit: Ralph de Jongh (zang, gitaar, mondharmonica), Maarten Ouweneel (gitaar), Joost Verbraak (trompet, trombone, percussie), Arie Verhaar (drums), Rogier Hemmes (bas), Ewa Pepper (viool), en Arend Bouwmeester (saxofoon, klarinet, percussie).
Tussen april 2020 en maart 2022 verscheen een groot aantal nieuwe albums met studio- en liveopnamen uit 2019-2022. De Jongh speelt hierop solo en met diverse bands in verschillende samenstellingen. Om de kosten te drukken, verschenen de cd’s in een sober kartonnen hoesje in een oplage variërend van 50 tot 100 stuks.

Top