Header Image

Ligging

De camping ligt vlak aan de Waal tussen de Waaldijk en de Inundatiedijk. De omgeving van de camping is erg groen en heeft veel natuur. Op enkele honderden meters van de camping bevindt zich een winkelcentrum waar u uw alledaagse boodschappen kunt kopen. In dit winkelcentrum vindt u o.a. een supermarkt, bakker, slager, groenteboer, drogisterij en een snackbar. Ook zit de camping vlakbij het centrum van Tiel. In dit centrum zitten vele leuke winkels en gezellige terrasjes.

De Waalkade ligt ook vlak aan het centrum. Hier zit een leuk terrasje waar u heerlijk kunt zitten en kunt genieten van de Waal. Ook wordt op de Waalkade ieder jaar in het tweede weekend van september het popfestival Appelpop gehouden. Verder zit ook het Flipje museum in het centrum gevestigd. Het is erg leuk om daar ook eens een bezoekje aan te brengen.

Ondanks dat de camping vlak bij het centrum zit, is de camping omgeven door rust en natuur. Op de camping zelf staan verschillende (fruit)bomen waar u heerlijk onder kunt zitten om te genieten van de rust. Ook zit er pal tegenover de camping het inundatiekanaal waar u kunt vissen. Het Inundatiekanaal is in 1878 aangelegd om de Linge van voldoende water te voorzien. Dit rijksmonument is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het kanaal met directe omgeving vormt nog een gaaf ensemble. Verder ligt het Linge-Waalpark en het natuurgebied Wetlands-Passewaaij vlakbij. Dit gebied is in 1996 ontstaan door de koppeling van dijkverbetering en natuurontwikkeling. De dynamische riviernatuur in dit 40 ha grote gebied is heel divers. In dit gebied kunt u heerlijke wandelingen maken en genieten van de mooie omgeving.

Top