Header Image

Springtime Pimpweekend 9 t/m 11 april 2021

Dit voorjaars-kampeerweekend hebben we in het leven geroepen toen we er op werden geattendeerd dat er wel 5 maanden zitten tussen Bikkelpimp en het grote Pimpfestival! Vijf maanden zonder pimpweekend? Dat kán toch niet?! Dus ging het Pimp Team aan de slag.

We zijn op zoek gegaan naar een leuke camping, bij voorkeur met bloeiende fruitboompjes, een vuurplaats als het toch nog wat frisjes wordt en waar we natuurlijk samen kunnen koffie drinken, bijkletsen en eten. Waar we gewoon weer een leuk pimpweekend kunnen houden. En dat is gelukt: hier komt het eerste Springtime Pimpweekend!

Het programma

Op vrijdag kun je al vanaf 9.00 uur terecht en zondag mag je tot en met het avondeten blijven. Zo kun je optimaal genieten van het weekend. Uiteraard kun je ook extra nachten voor of na het weekend boeken.

Vrijdagavond staat er weer een American Diner op het programma; als een paar mensen wat lekkers koken maken we daar een mooi buffet van en eten we dat gezellig met z’n allen, echt campingstyle! Uiteraard zorgt Het Pimp Team voor een lekker bakkie koffie/thee daarna. En dan sluiten we de avond af met een heuse bingo. Nee, dat is niet oudbollig, dat is echt hilarisch! Enne, als iedereen nou een klein prijsje ingepakt meeneemt, dan gooien we die op een hoop en wordt het extra spannend!

Het lijkt ons leuk om zaterdagmiddag met z’n allen een fietstochtje te maken om zo de bloesem te bewonderen, we zijn er nu toch!

Dus neem je fiets mee en lukt dat niet, dan kunnen we ook fietsen huren, geef dat even aan bij je boeking. ’s Avonds steken we de BBQ aan, lekkerrrrr!

Eventuele dieetwensen kun je aangeven bij het boeken. Zondagochtend staan er uiteraard de traditionele eieren-met-spek op het menu en hoef je pas aan het eind van de dag te vertrekken.

Tarieven

Het Basis Arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met je eigen kampeermiddel, inclusief ontbijt op zondag, fietstocht, bingo, organisatiebijdrage en natuurlijk Wifi, stroom, auto, honden, toeristenbelasting, warm water, bijzettentjes, kinderen t/m 12 jaar, etc.
Dit kost € 60,00 voor 2 personen, kom je alleen dan betaal je € 44,00

Extra personen ouder dan 12 jaar betalen € 11,50 per nacht.

Wil je eerder of later komen?
Dan kost dat € 25,00 per nacht voor 2 personen of € 17,00 Euro per nacht als je alleen reist.

Mee-eten met de BBQ kost € 12,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar betalen € 10,00 Euro (exclusief drankjes).

Een huurfiets kost € 11,00 per dag (wordt op de camping afgeleverd en opgehaald).

Helemaal onderaan deze pagina kun je je aanmelden door de gevraagde info in te vullen. We sturen je dan binnen een week een ontvangstbevestiging inclusief betaalinstructie. Zodra je betaald hebt is je boeking pas definitief.

Let op; wie het eerst betaalt, het eerst maalt! Heb je nog vragen? Mail ons op info@pimpfestival.nl als je vragen hebt. Tot 1 februari 2021 kun je per email annuleren, wij storten dan je betaling terug m.u.v. de organisatiebijdrage ( € 10,00 ). Na 1 februari is annuleren niet meer mogelijk. Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij de camping te boeken voor dit Pimpweekend.

Tip: als je op de Facebook evenementpagina van dit weekend “ik ga” of “geïnteresseerd” aanklikt krijg je alle voorpret mee.

Corona maatregelen

We willen iedereen met klem verzoeken om zich aan de dan geldende Corona maatregelen te houden. We zullen deze t.z.t. hier publiceren en ook per mail nogmaals kenbaar maken. Moeten we onverhoopt dit weekend annuleren i.v.m. Corona richtlijnen, dan verzetten we het naar een andere datum en blijft je reservering staan. Kun je die datum niet, dan krijg je je geld terug m.u.v. de organisatiebijdrage van € 10,00.

Top