Heroes of Rock and Blues 28 tot 30 april 2023

Na een uitverkochte eerste editie is zaterdag 29 April 2023 de tweede editie van Tribute festival Heroes of Rock and Blues aan de Waalkade bij de jachthaven te Tiel. 

Er zal die dag muziek te horen zijn van Rammstein, Red Hot Chili Peppers, CCR, Stevie Ray Vaughan, Lynyrd Skynyrd en de Rolling Stones. De bands zijn wederom van topniveau; de crème de la crème onder de tributebands!

Tribute festival Heroes of Rock and Blues wordt georganiseerd door Minicamping Tussen de Dijken Tiel ( organisator van Rock & Blues Tussen de Dijken ) en Cafè ’t Zwaantje Deest (mede organisator Zeeltje Rock).

De poorten gaan op zaterdag 29 april om 13.00 uur open en sluiten om 24:00 uur.

Er is een fietsenstalling bij het festivalterrein en een beperkt aantal plaatsen voor auto’s. Overige auto’s kunnen geparkeerd worden in de Parkeergarage Westluidense Poort. Deze parkeergarage bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het terrein.

De earlybird kaarten tot 31 december kosten € 19,50.

Vanaf 1 januari tot 29 april kaarten €22,50.  

Losse verkoop aan de kassa op de dag van het festival € 27,50.

Voorverkoop: www.ticketstussendedijken.nl

De organisatie is ervan overtuigd dat het samen met u weer een mooi, prachtig en vooral gezellig festival zal gaan worden, deze 2e editie van Heroes of Rock and Blues.

Camping helaas volgeboekt

Top