copy film

Geachte gast,

Het filmfestival is verschoven naar  medio juli 2021 !! (onder voorbehoud)
De organisatie van Openluchtbioscoop de Betuwe heeft in goed overleg met de gemeente en het KNMI een weloverwogen besluit genomen om Filmfestival Tussen de Dijken te verschuiven.

De tickets zijn automatisch geldig voor de nieuwe datums. We hopen dat het nieuwe weekend voor jullie uitkomt en vernemen het graag als dat niet zo is. We bieden namelijk de mogelijkheid om uw tickets om te zetten naar een voucher.

 • Hopelijk heeft u begrip voor ons besluit. We zien jullie graag op het evenement!

Waarom is Filmsfestival Tussen de Dijken afgelast?

 • De nieuwe coronamaatregelen in combinatie met het slechte weer heeft de gemeente doen besluiten om het evenement te cancelen. Ondanks dat we er alles aan hebben gedaan om het evenement corona-proof te maken is het nationaal belang voorop gesteld.

Is dit het einde van Filmfestival Tussen de Dijken?

 • Dit is pas het begin!
  Medio juli 2021 gaat het festival alsnog plaatsvinden. We hebben veel geleerd van de organisatie en hebben plannen om het evenement nog beter aan te kleden. U kunt hierbij denken aan films, foodtrucks, lichtshows en nog veel meer. Ons doel is om een terugkerend evenement te organiseren voor jong en oud!

Wat gebeurt er met mijn tickets als de datum van het evenement wijzigt door nieuwe coronamaatregelen of het weer?

 • Het ticket blijft geldig en u ontvangt autmatisch een mail met daarin de nieuwe datum.

Het evenement is afgelast. Wat zijn de mogelijkehden met mijn ticket(s)?

 • Indien we de datum van ons evenement moeten wijzigen of het gehele evenement moeten aflassen, dan kunt u gebruik maken van de volgende opties:
  Zet uw ticket om in een voucher die u kunt gebruiken bij ons volgende evenement!
  Laat het geld staan en sponsor ons initiatief.
  Dien een verzoek in om uw geld terug te krijgen.

Mag ik eten en drinken meenemen naar het evenement?

 • Nee, het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Je krijgt bij onze evenementen onbeperkt popcorn. Bovendien is er de mogelijkheid om eten en drinken te kopen.

Als ik naar de bar of het toilet ga, is er dan genoeg ruimte om op een verantwoorde manier andere bezoekers te passeren?

 • Om ervoor te zorgen dat je op een veilige manier je medebezoekers kan passeren, hebben we looproutes aangegeven waarin eenrichtingsverkeer plaatsvindt. We vragen bezoekers daarom de aangewezen routes te volgen, elkaar verstandig te passeren en elkaar zowel in rijen als in de rest van de locatie de ruimte te geven.

Hoe kan ik eten en drinken betalen?

 • Dat kan zowel cash als met pin.

Is het mogelijk om bij de ingang een ticket te kopen?
We raden je ten zeerste aan om je tickets vooraf online te kopen. Ben je vooraf niet in de gelegenheid geweest om tickets aan te schaffen? Dan is het mogelijk om een ticket bij de kassa te kopen. We vragen je dan wel je contactgegevens achter te laten, omdat tickets alleen op naam worden verkocht.

Zijn mondkapjes verplicht?

 • Nee, mondkapjes zijn niet verplicht maar wel toegestaan. Let op, ook met het dragen van een mondkapje geldt: thuisblijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn.

Kan ik mijn handen wassen of ontsmetten?

 • Ja bij de WC’s.

Ik heb tijdens mijn bezoek vragen over de coronamaatregelen? Kan ik tijdens mijn bezoek vragen stellen over de coronamaatregelen?

 • Bij de ingang van ons evenement staat een bord met de huisregels van ons evenement. Bovendien staan daar ook de belangrijkste coronamaatregelen vermeld. Indien je tijdens je bezoek algemene of specifieke vragen over de coronamaatregelen hebt, spreek dan een van onze medewerkers aan. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Top